Η ΚΥΑΝΑ αξιοποιώντας τις πλέον καινοτόμες προτάσεις στο χώρο της τεχνολογίας των καλλυντικών και χρησιμοποιώντας τις προστατευτικές ιδιότητες των στοιχείων της φύσης προτείνει μια νέα θεραπεία κερατίνης που εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα και παράλληλα απόλυτη προστασία των μαλλιών.

Όσοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν μια θεραπεία κερατίνης συνήθως αναμένουν τα παρακάτω αποτελέσματα:

*Ίσια και απαλά μαλλιά

*ελαστικότητα της τρίχας

*φυσική κίνηση των μαλλιών χωρίς φριζάρισμα.

*προστασία

Η θεραπεία κερατίνης TOTAL LISSE  της ΚΥΑΝΑ προσφέρει:

*εξαιρετική απόδοση για ίσια, απαλά και λαμπερά μαλλιά με απόλυτο έλεγχο φριζαρίσματος για διάστημα έως και 4 μήνες.

*την ιδανική λύση για κάθε τύπο μαλλιών ακόμα και για βαμμένα ή αποχρωματισμένα μαλλιά.

*Ασφάλεια στη χρήση αφού ακολουθεί τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές κοσμετολογίας.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  1. PRE TREATMENT SHAMPOO: Σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής προετοιμάζοντας τα μαλλιά να δεχτούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη θεραπεία
  2. ΚΕΡΑΤΙΝΗ total lisse: Αποτελεί την καρδιά της θεραπείας. Με τη θερμότητα του σίδερου ισιώματος ενεργοποιεί τις αλυσίδες κερατίνης της τρίχας λειαίνοντάς τες χωρίς να σπάει τους δεσμούς τους.
  3. ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ: Κάνει το χτένισμα και το styling με το σίδερο ισιώματος ευκολότερα μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο και παρέχοντας απόλυτη προστασία.

4. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ: Το τελευταίο βήμα της θεραπείας. Βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών προσφέροντας δυνατά και λαμπερά μαλλιά.

ΕΝΕΡΓΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ

ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Οι ομοιότητες της κερατίνης με τις πρωτεΐνες των μαλλιών την καθιστούν τη φυσική επιλογή για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Λειτουργεί σαν μαλακτικός και ενυδατικός παράγοντας .

Χάρη στο χαμηλό μοριακό βάρος εισέρχεται στην τρίχα ενυδατώνοντάς την εκ των έσω.

Βελτιώνει την όψη των μαλλιών κάνοντάς τα παράλληλα εύκολα διαχειρίσιμα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ AMARANTHUS CAUDATUS

Το ελαιώδες εκχύλισμα των σπόρων του φυτού AMARANTHUS CAUDATUS είναι πλούσιο σε σκουαλένιο και μη κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα δύο συστατικά χρησιμοποιούνται κυρίως σε θεραπείες αναδόμησης παρουσιάζοντας ένα σύνολο ευεργετικών ιδιοτήτων.

Το συγκεκριμένο εκχύλισμα βοηθά να ελεγχθεί η υπερβολική υγρασία, εμποδίζει το φριζάρισμα και διατηρεί περισσότερο το styling.  Επίσης γεμίζει τα κενά του μανδύα της τρίχας προστατεύοντας  τη βασική δομή της κερατίνης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΒΗΜΑ 1:
Εφαρμόστε το καθαριστικό σαμπουάν PRE TREATMENT SHAMPOO σε υγρά μαλλιά. Κάντε μασάζ ώστε να δημιουργηθεί απαλός αφρός σε όλα τα μαλλιά και ξεβγάλτε.

ΒΗΜΑ 2:
Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 μέρη. Φορέστε γάντια και χρησιμοποιώντας ένα πινέλο εφαρμογής (ή εναλλακτικά τον αφροποιητή της ΚΥΑΝΑ) κατανέμετε ομοιόμορφα την κερατίνη τούφα προς τούφα. Χτενίστε από τις ρίζες προς τα άκρα με μια χτένα με λεπτά δόντια χωρίς να αφήνετε τα μαλλιά υπερβολικά υγρά. Μην εφαρμόζετε στο δέρμα. Αφήστε για 20 λεπτά.

ΒΗΜΑ 3:
(μόνο σε περίπτωση πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών). Εφαρμόστε την θερμοπροστατευτική κρέμα σε κάθε τούφα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα.

ΒΗΜΑ 4:
Χωρίς να ξεβγάλετε συνεχίστε με τη ΧΤΕΝΑ  και το σίδερο ισιώματος.  Πάρτε τούφες μέγιστου πάχους 0,5 εκ. και εφαρμόστε το σίδερο ισιώματος:
Σε φυσικά μαλλιά: στους 200-230 οC  15 φορές
Σε βαμμένα μαλλιά: στους 180-230 οC  8-10 φορές
Πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά: στους 170-180οC 6-8 φορές (χωρίς να επιμένετε στα άκρα)
Ξεβγάλτε ώστε να αφαιρέσετε το προϊόν.

ΒΗΜΑ 5:
Εφαρμόστε την ενυδατική μάσκα REHYDRATIVE MASK της σειράς  σε υγρά μαλλιά, αφήστε για 5 λεπτά και ξεβγάλτε. Στεγνώστε με σεσουάρ.