ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ

ΚΥΑΝΑ

Απευθυνόμενη στον επαγγελματία κομμωτή, η εταιρεία ΚΥΑΝΑ προσφέρει μοναδικά  επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου υψηλής ποιότητας.

Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι οι δύο κύριοι πυλώνες της εταιρικής φιλοσοφίας, κάτι το οποίο εκφράζεται και με τη διάθεση σημαντικών πόρων στον τομέα της  Έρευνας και  Ανάπτυξης  για την παραγωγή νέων προϊόντων των οποίων οι ποιοτικές προδιαγραφές ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου κομμωτηρίου.

Στο πέρασμα του χρόνου η εταιρεία έχει αναπτύξει πλήρως σειρές προϊόντων που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες προστασίας και περιποίησης των μαλλιών.

Η αίσθηση ευθύνης που διακατέχει την εταιρεία, η πελατοκεντρική της αντίληψη,  η συνεχής προσπάθεια για ανανέωση και βελτίωση αλλά και η αδιάκοπη παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων στο χώρο της κομμωτικής έχουν προσφέρει στην εταιρεία τον σεβασμό των συνεργατών της και την ανάδειξή της σε μία από της μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς.

0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Προϊόντα
0 +
Κομμωτήρια μας εμπιστεύονται

OUR STORY

Ιστορία

Η δημιουργία της ΚΥΑΝΑ το 2006 αποτέλεσε το προϊόν της υλοποίησης ενός κοινού οράματος  5 ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. Η εταιρεία, ως κοινή συνισταμένη διαφορετικών δυνάμεων, αντιλήψεων και προτάσεων, αναδείχθηκε από τους συνεργάτες της ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου τόσο για τις ποιοτικές λύσεις που διαχρονικά προσφέρει  όσο και για τη συνεχή υποστήριξη που παρέχει.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη, σε πληθυσμό και έκταση, πόλη της  Ελλάδας. Η επιλογή της ως έδρα της εταιρείας υπήρξε αποτέλεσμα της αγάπης των ιδρυτών της για την ιδιαίτερη πατρίδα τους και  προσπάθεια συμβολής στην αναβάθμιση της οικονομικής ζωής του τόπου.

Με ορμητήριο την συμπρωτεύουσα η ΚΥΑΝΑ προχωρά σταθερά στο χώρο και στο χρόνο κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη νέων συνεργατών τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

OUR BRAND

ΤΟ BRAND KYANA

Σήμερα το brand  ΚΥΑΝΑ είναι συνώνυμο της απόλυτης ποιότητας, εγγύηση αποτελεσματικότητας των προϊόντων και ικανοποίησης των αναγκών του σύγχρονου κομμωτηρίου.   Αποτελεί πηγή έμπνευσης και μπορεί να αναγάγει την κομμωτική τέχνη σε καλλιτεχνική δημιουργία. Κρύβει μέσα του τις πλέον σύγχρονες τάσεις στον κόσμο της κομμωτικής αλλά και τη γνώση που οδηγεί στην κατάκτησή του.

ΚΥΑΝΑ Professional Team​

 

Οι 50 άνθρωποι που αποτελούν το δυναμικό της ΚΥΑΝΑ, μοιράζονται όλοι το ίδιο πάθος. Να εμπνεύσουν  το σύγχρονο κομμωτή μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που η εταιρεία παρέχει.

Για το λόγο αυτό εργάζονται καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση σεβόμενοι πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας υψηλών προδιαγραφών τόσο σε ότι αφορά την επιλογή των πρώτων υλών όσο και την εξυπηρέτηση των συνεργατών.

WE'RE ALWAYS THERE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Το ιδεολογικό υπόβαθρο, οι δράσεις και οι σκοποί της εταιρείας διακρίνονται από μία έντονα πελατοκεντρική αντίληψη. Αυτό σημαίνει πως η ικανοποίηση των συνεργατών από τα προϊόντα αλλά και από τις υπηρεσίας που η εταιρεία προσφέρει σε αυτούς αποτελεί πρωτεύοντα στόχο της.

Προχωρώντας όμως ένα βήμα παραπέρα η ΚΥΑΝΑ αποδίδει μεγάλη σημασία και στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της. Ένα πλήρως καταρτισμένο τμήμα τεχνικών βρίσκεται πάντα στη διάθεση κάθε συνεργάτη για την άμεση παροχή συμβουλών και καθοδηγήσεων που θα επιτρέπουν την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, η εταιρεία διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, όπου παρουσιάζονται όλες οι σύγχρονες τάσεις και τεχνικές της κομμωτικής εμπνέοντας  με τον τρόπο αυτό τους συμμετέχοντες και εμπλουτίζοντας  τις γνώσεις τους με νέες γνώσεις».

WHERE TO FIND US

H KYANA ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΚΥΑΝΑ σήμερα καλύπτει όλη την ελληνική αγορά μέσα από ένα δίκτυο πωλητών και αντιπροσώπων. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη κατακτά με γοργούς ρυθμούς την ελληνική αγορά χάρη στην καινοτομία των προϊόντων της και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Καθημερινά τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε όλη την ελληνική επικράτεια φτάνοντας σε κάθε κομμωτήριο που επιθυμεί να συμμετέχει στο πάθος μας για όμορφα μαλλιά.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα των εξαγωγών. Τα προϊόντα της ΚΥΑΝΑ φτάνουν ολοένα και πιο μακριά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων συνεργατών που την εμπιστεύονται για την ποιότητα, τη συνέπεια και την υποστήριξη.

WE'RE ALWAYS THERE

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Για την ΚΥΑΝΑ η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν είναι απλά μια εταιρική φιλοσοφία αλλά στάση ζωής.

Οι δύσκολες συνθήκες και τα γεγονότα των τελευταίων ετών έχουν οξύνει ακόμα περισσότερο διάφορα κοινωνικά φαινόμενα απέναντι στα οποία η εταιρεία δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η ΚΥΑΝΑ αποτελεί ενεργό μέλος της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται και στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την στήριξη του αγώνα για την καταπολέμηση ασθενειών όπως ο καρκίνος.

Συμμετέχει επίσης σε δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας  και του αθλητισμού συναισθανόμενη τόσο την αμεσότητα της ανάγκης προστασίας του πλανήτη μας αλλά και πιστεύοντας στις αξίες και στα ανώτερα ιδανικά που καλλιεργεί ο αθλητισμός.