Θεραπεία κερατίνης

queen mask botox

Ο όρος «θεραπεία κερατίνης» έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στο χώρο της κοσμετολογίας και ιδιαίτερα σε αυτόν της περιποίησης μαλλιών κερδίζοντας το σεβασμό του γυναικείου πληθυσμού, αφού αποτέλεσε το πιο αποτελεσματικό όπλο στην ατέρμονη διαμάχη τους με τα ατίθασα, κατσαρά και φριζαρισμένα μαλλιά.

Η κερατίνη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό (90%) της χημικής σύστασης της τρίχας. Πρόκειται για μια δομική πρωτεΐνη που έχει μορφή αλυσίδας και συγκρατεί το σχήμα της με δεσμούς. Οι τεχνικές εργασίες που υφίστανται τα μαλλιά , η υπερβολική χρήση συσκευών όπως η πρέσα και το σεσουάρ, ο ήλιος και η θάλασσα, οδηγούν στο σπάσιμο των δεσμών αυτών και στην επακόλουθη απώλεια πολύτιμων δομικών στοιχείων. Το αποτέλεσμα είναι θαμπά, ξηρά και άτονα μαλλιά. 

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην απόφαση να προχωρήσει στην εφαρμογή μιας τέτοιου είδους θεραπείας  έχουν να κάνουν τόσο με την επιθυμία του να αποκτήσει ίσια μαλλιά και να απαλλαγεί από το φριζάρισμα αλλά και να προσφέρει στα μαλλιά μια υπηρεσία αναδόμησης που θα βελτιώσει την υγεία και την όψη τους.

Η ΚΥΑΝΑ, έχοντας επίγνωση  των νέων αναγκών που  παρουσιάζονται στο κομμωτήριο αλλά και με σταθερό γνώμονα την υγεία των μαλλιών,  είναι σε θέση, μετά από ενδελεχείς έρευνες και θέτοντας αυστηρά κριτήρια στις δοκιμασίες που διεξάγει, να προσφέρει την εξειδικευμένη λύση ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της.

Έτσι, εισάγει καινοτόμα ως προς την τεχνολογία προϊόντα εμπλουτίζοντάς τα με τη σοφία της φύσης  των οποίων η χρήση αποσκοπεί  στην επίτευξη ενός συγκεκριμένου καλλυντικού αποτελέσματος ανάλογα με τις απαιτήσεις που διατυπώνονται σε κάθε περίπτωση.

Έτσι, αν σκοπός της θεραπείας είναι το απόλυτο ίσιωμα, οι αυστηρές ευθείες γραμμές, η αποτελεσματική αντιμετώπιση του φριζαρίσματος  αλλά παράλληλα η απαράμιλλη λάμψη και η ελαστικότητα στην κίνηση των μαλλιών προτείνεται από τους ειδικούς η χρήση της θεραπείας  QUEEN TOTAL LISSE . Η ικανοποίηση των παραπάνω αναγκών επιτυγχάνεται με τη δράση του προϊόντος «εκ των έσω» σε σχέση με τη δομή της τρίχας.  Εισχωρώντας δηλαδή στο περιτρίχιο, χάρη στο χαμηλό μοριακό της βάρος, η κερατίνη  προσφέρει μια πιο αποτελεσματική διαχείριση των δομικών συστατικών της τρίχας σεβόμενη σε κάθε περίπτωση την υγεία των μαλλιών.

Την ακεραιότητα ή ακόμα και τη βελτίωση της υγείας των μαλλιών εγγυάται η ύπαρξη στη φόρμουλα ειδικά επιλεγμένων φυσικών συστατικών όπως η υδρολυμένη κερατίνη, η οποία είναι όμοια ως προς τη δομή με τις πρωτεΐνες μαλλιών και άρα συμβατή με την αναδομητική δράση του προϊόντος, καθώς  και τα ελαιώδη  εκχυλίσματα του φυτού AMARANTHUS CAUDATUS τα οποία είναι πλούσια σε ακουαλένιο και μη κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα δύο συστατικά χρησιμοποιούνται κυρίως σε θεραπείες αναδόμησης παρουσιάζοντας πολλά ευεργετικά οφέλη.

Αν σκοπό της θεραπείας δεν αποτελεί το απόλυτο ίσιωμα αλλά ο έλεγχος των κατσαρών και ατίθασων  μαλλιών, η καταπολέμηση του φριζαρίσματος αλλά παράλληλα και η ενδυνάμωση και αναδόμηση της τρίχας, οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση του QUEEN CLASSIC KERATIN SYSTEM. Το σύστημα αυτό θεραπείας διαφοροποιείται ως προς τη λειτουργία του αλλά και την τεχνολογία με βάση την οποία έχει σχεδιαστεί. Στην ουσία καλύπτει την τρίχα εξωτερικά γεμίζοντας τα κενά που έχουν προκληθεί από την απώλεια των δομικών  της στοιχείων.

Έτσι λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας προσφέροντας ως αποτέλεσμα μαλλιά πλούσια ως προς τη δομή και παράλληλα γεμάτα λάμψη και υγεία. Αποτελεί μια θεραπεία που στοχεύει στην αναδόμηση αλλά παράλληλα εγγυάται ίσιες και λείες δομές, απαλά και μεταξένια μαλλιά.

Άλλα προϊόντα που οι ειδικοί συστίνουν  για χρήση σε συνδυασμό με τις παραπάνω θεραπείς είναι:

PRETREATMENT SHAMPOO

Το σαμπουάν PRE-TREATMENT της σειράς QUEEN καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά σε βάθος. Απομακρύνει αποτελεσματικά τη συσσώρευση προϊόντων styling  στα μαλλιά και τα κατάλοιπα των αλάτων του σκληρού νερού. Μειώνει την επικόλληση μολυσμένων σωματιδίων από αστικά περιβάλλοντα. Περιέχει εκχυλίσματα σπόρων Amaranthus Caudatus  και υδρολυμένη κερατίνη.

QUEEN BOTOX HAIR MASK

Η εξελιγμένη τεχνολογία Ι – Queen επιτρέπει τη διάγνωση του βαθμού περιποίησης την οποία χρειάζονται τα μαλλιά. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με πρωτεΐνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου η μάσκα μαλλιών QUEEN botox της ΚΥΑΝΑ προσφέρει στα μαλλιά την ενυδάτωση και αναδόμηση που χρειάζονται ώστε να παραμένουν πάντα λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια.

SULFATE FREE SHAMPOO

Το  σαμπουάν Kyana Queen Sulfate Free χωρίς θειούχα άλατα της ΚΥΑΝΑ, χάρη στο όξινο PH  του, είναι ιδανικό για τη διατήρηση του καλλυντικού αποτελέσματος των θεραπειών λείανσης και ισιώματος. Δεν επηρεάζει τα φυσικά έλαια των μαλλιών συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της λάμψης τους.

COLOR PROTECT

Ανάλαφρη κρέµα σε µορφή spray που δεν ξεβγάζεται. Ενυδατώνει τα ξηρά/αδύναµα και κατεστραµµένα µαλλιά. ∆ρα στο βάθος της τρίχας, αναπληρώνοντας τα χαµένα συστατικά της και χαρίζοντάς της υγεία και λάµψη, χωρίς να τη βαραίνει. Επιπλέον, το όξινο PH της  συμβάλλει στο κλείσιμο των λεπιών της τρίχας, η οποία κλειδώνει µέσα της τα λαµπερά χρωστικά µόρια, διατηρώντας το χρώµα αναλλοίωτο για πολύ περισσότερο χρόνο. Η χρήση του ενδείκνυται  επίσης  για τη διατήρηση του αποτελέσματος των θεραπειών κερατίνης.

QUEEN HAIR SPRAY

Πρόκειται για μία λακ της οποίας η εξελιγμένη τεχνολογία επιτρέπει στην τρίχα να παραμένει λεία και απαλή ακόμα και μετά από διαδικασίες έντονου βουρτσίσματος και υψηλών θερμοκρασιών.  Παρέχει απόλυτη προστασία της κερατίνης της τρίχας και έτσι τα μαλλιά παραμένουν λαμπερά και υγιή.

Leave a Comment

Your email address will not be published.