Συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ στην 5η Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου HAIRPROF!
26/02/2019
kyana-cosmoprof-2019
Η ΚΥΑΝΑ στην COSMOPROF BOLOGNA 2019!
01/04/2019

Toppik – Ίνες Κερατίνης | Το προϊόν που χαρίζει 100% φυσική πυκνότητα

kyana-toppik-hair-building-fibers

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος, σας παρουσιάζει τα προϊόντα Toppik.
Η κορυφαία ελληνική εταιρία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Toppik, η οποία διακρίνεται ως ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ και υποστηρίζεται από γιατρούς εξειδικευμένους στην τριχόπτωση, χειρουργούς μεταμόσχευσης μαλλιών, ιατρικά κέντρα και δερματολόγους.

Ίνες Κερατίνης – Το προϊόν που χαρίζει 100% φυσική πυκνότητα

Ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας της Νανοτεχνολογίας, το Toppik Hair Building Fibers αποτελεί σήμερα τη μόνη φυσική λύση για άντρες και γυναίκες, σε κάθε στάδιο της τριχόπτωσης, που επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα την πλούσια και φυσική εικόνα των μαλλιών τους.

Πρόκειται για νανοϊνίδια φυσικής κερατίνης, της ίδιας δηλαδή πρωτεΐνης, που συνθέτει την ανθρώπινη τρίχα και αναμειγνύονται με τα αραιά μαλλιά μέσω του φυσικού στατικού ηλεκτρισμού, χαρίζοντας 100% φυσική πυκνότητα. Γεγονός, που καθιστά το Toppik Hair Building Fibers απόλυτα πρακτικό, καθώς εξασφαλίζει, μετά την εφαρμογή του, τη διακριτικότητα της φυσικής τρίχας και τη διάρκειά της μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Toppik Hair Building Fibers είναι απόλυτα φυσικό προϊόν, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, δεν περιέχει χημικά (έκδοχα ή συνθετικές ουσίες) παρά μόνο 100% οργανική κερατίνη. Επιπλέον δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στη χρήση του και συστήνεται από δερματολόγους και κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, καθώς είναι απόλυτα αδρανές και αποτελεσματικό.

Δείτε όλα τα προϊόντα ΕΔΩ.

kyana-toppik-hair-building-fibers