Συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ στην Cosmoprof Asia 2018!

Θεσσαλονίκη, 06/12/2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, ολοκληρώθηκε η παρουσία της ελληνικής εταιρίας Επαγγελματικών Προϊόντων Κομμωτηρίου, ΚΥΑΝΑ, στην Cosmoprof Asia 2018, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών, που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από τις 14 ως τις 16 Νοεμβρίου 2018.

Η ΚΥΑΝΑ συμμετείχε στο παγκόσμιο αυτό σταυροδρόμι των επιχειρήσεων, και εντυπωσίασε με τα προϊόντα, τις νέες τάσεις και την εκθεσιακή της παρουσία όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό της.

Παράλληλα, η εταιρία ενημέρωσε τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο για τα καινοτόμα προϊόντα της που την έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά και ήδη εξάγονται σε 15 χώρες του εξωτερικού.

Κάθε χρόνο, η ΚΥΑΝΑ συμμετέχει σε 3 παγκόσμιες εκθέσεις με κύρια στόχευση τις αγορές της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Άλλωστε ήδη πραγματοποιεί σημαντικές εξαγωγές σε Κίνα, Ταϊβάν και Ιράκ.
Όπως τονίζει ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, «Παρά τις αντιξοότητες, η δυναμική των εξαγωγών της εταιρίας μας συνεχίζεται. Εμείς εστιάζουμε πάντα την προσοχή μας κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας». 

Η ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν το εγχείρημά της και ανακοινώνει την συμμετοχή της στην Cosmoprof Bologna 2019!