Η ΚΥΑΝΑ μεγάλος χορηγός στο «20ο Γαβούστημα» του Πανελλήνιου Συλλόγου Αξενών Καππαδοκίας!

kyana_one salonica
Η ΚΥΑΝΑ σας προσκαλεί στο νέο της περίπτερο στο One Salonica Outlet Mall!
30/07/2018
kyana-play-with-blonde-seminar
KYANA STUDY
07/09/2018
kyana-megalos-xorigos-ekdilwsi-kappadokias

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Αντάμωμα Καππαδοκών, «το 20ο Γαβούστημα», στις 24 και 25 Αυγούστου,  για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Ο κ. Γιάννης Βασιλειάδης, πρόεδρος της εταιρίας ΚΥΑΝΑ, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και συνεισέφερε στο έργο του Συλλόγου, με την θερμή υποστήριξη και συμπαράσταση του.

Η ΚΥΑΝΑ ένωσε τη φωνή της με τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, που σκοπό είχε τη συνάντηση  των απανταχού Καππαδοκών εντός και εκτός Ελλάδος, με στόχο τη διαχρονική και συλλογική απότιση φόρου μνήμης και τιμής στις πατρογονικές ρίζες της Καππαδοκίας. Φέτος,  η εκδήλωση υποδέχθηκε  Καππαδόκες – Καραμανλήδες της Διασποράς από τον Καναδά, την Αυστραλία, την Αμερική, την Ελβετία, την Γαλλία και την Γερμανία.

Στοχεύοντας στην πατρογονική αφύπνιση της 3ης και 4ης γενιάς Καππαδοκών και λοιπών Μικρασιατών Προσφύγων, στο  πρόγραμμα του Γαβουστήματος υπήρχε πληθώρα ποιοτικών παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων: τέχνης, λόγου, θεάτρου, αναβίωσης καππαδοκικών εθίμων, μουσικής  και χορού, πάντα σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ, που συνεχίζει να είναι θαυμαστής και να υποστηρίζει ενεργές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις της πόλης, ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου και στήριξε την εκδήλωση ως μεγάλος χορηγός.