ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ GEL 1lt- TommyG
12/05/2020
l'asciuga-petsetes-1-xrisis-1-use-towels
Πετσέτες 1 χρήσης L’ ASCIUGA / 100τμχ
26/05/2020
Show all
SHAMPOO SUN CAREMASK SUN CARESUN HAIR OILkyana-sun-care-towelkyana-kalokairi-gift-sun-care
kyana-sun-care-gift-set
SHAMPOO SUN CARE
MASK SUN CARE
SUN HAIR OIL
kyana-sun-care-towel
kyana-kalokairi-gift-sun-care

Sun Care Set + Δώρο

39,00 

Καλοκαιρινό σετ προϊόντων και δώρο πετσέτα θαλάσσης
Για απόλυτη αντηλιακή προστασία των μαλλιών
Περιγραφή

Το πακέτο που χαρίζει απόλυτη προστασία από τον ήλιο στα μαλλιά σας! Γνωρίστε τις ευεργητικές ιδιότητες της κερατίνης και του Argan Oil, μέσα από ένα καλοκαιρινό πακέτο με ΔΩΡΟ 1 Μεγάλη πετσέτα θαλάσσης!

Περιέχει:

Sun Care Argan Oil Keratin Shampoo  250ml | Mε κερατίνη και εκχυλίσματα argan, αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη προστασία των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας. Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση, αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών, ενώ η παρουσία εκχυλισμάτων argan oil συμβάλλει στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών και παράλληλα χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα.

Sun Care Argan Oil Keratin Hair Mask 250ml | Leave-in μάσκα περιποίησης μαλλιών με κερατίνη και Αrgan Οil, προσφέρει άμεσα επανορθωτική δράση συμβάλλοντας στην αναδόμηση των μαλλιών. Οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας ασπίδα προστασίας απέναντι στις ακτίνες UVA και UVB, την αλμύρα της θάλασσας και τα συχνά λουσίματα. Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, χαρίζοντάς τους απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή.

Sun Care Oil 50ml | Το λάδι της σειράς αποτελεί την ιδανική λύση για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο. Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα προσφέρει την προστασία που τα μαλλιά χρειάζονται συμβάλλοντας στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και ελαχιστοποιώντας την αρνητική επιρροή παραγόντων, όπως της θάλασσας ή/και ακραίων καιρικών συνθηκών. Ο συνδυασμός από αντιηλιακά φίλτρα παρέχει απόλυτη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ τα ενεργά του συστατικά προστατεύουν στο μέγιστο, το χρώμα των μαλλιών. Οι ενυδατικές του ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας και αναζωογονώντας την υφή τους.

– GIFT! –>  Μεγάλη Πετσέτα Θαλάσσης | Μέγεθος: 1,40m Χ 0,75m