Η ΚΥΑΝΑ Χρυσός Χορηγός στα καλλιστεία Miss Κρήτη και Miss Κρήτη Young 2018!

20181116_123346
Συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ στην Cosmoprof Asia 2018!
23/11/2018
kyana-balkan-festival-sponsor-turkey
Η ΚΥΑΝΑ Χρυσός Χορηγός στο 23ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής
02/01/2019
miss-kriti-kyana-xorigos-2018

Για ακόμα μια χρονιά, η εταιρία ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products στήριξε, ως Χρυσός Χορηγός, τον 39ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στο Κινηματοθέατρο Αστόρια, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ανάμεσα στις 13 κοπέλες που έλαβαν μέρος από κάθε Νομό της Κρήτης, διεκδικώντας τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young για το έτος 2018, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει τον τίτλο της Miss Κρήτη 2018 η Μαριάννα Περατσάκη από τα Χανιά.
Τον τίτλο της Α΄ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη επίσης από τα Χανιά, Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο, ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ για το 2018 εξελέγει η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο.

Η KYANA Professional Hair Products ήταν για τρίτη διαδοχική χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, στηρίζοντας όχι μόνο το θεσμό αλλά και τις υποψήφιες κοπέλες στην πολύμηνη προετοιμασία τους.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν o Πρόεδρος της εταιριάς ΚΥΑΝΑ HELLAS, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, την ενδυμασία του οποίου επιμελήθηκε η εταιρία ανδρικής ένδυσης  Stefan Fashion. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, η κυρία Μπιτζιλέου Ανατασία, από την ΚΡΗΤΗ TV.

Το λαμπερό show παρουσίασε, για δεύτερη χρονιά η λαμπερή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Η μεγάλη βραδιά μεταδόθηκε ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV και το κοινό συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ενεργά στο διαγωνισμό αφού μπορούσε να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ.

Ο Διαγωνισμός στήριξε και πρόβαλε το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους”.