Κατερίνα Γιατζόγλου-KYANA-YourCosmetics
Παρουσίαση του νέου Βιβλίου της Κατερίνας Γιατζόγλου από την ΚΥΑΝΑ στο κατάστημα “Your Cosmetics”
04/02/2020

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΥΑΝΑ 2020 ΚΑΙ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ !

kopi-pitas-kyana-paok-2020

Με χαρούμενη και εορταστική διάθεση, η εταιρία ΚΥΑΝΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για την έναρξη του νέου έτους 2020! Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για την Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ του συλλόγου του ΠΑΟΚ, γιορτάζοντας παράλληλα τα 10 χρόνια συνεργασίας και υποστήριξης ως μεγάλος χορηγός της ομάδας ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19  Ιανουαρίου, στο “Χωριό της Ειρήνης”, στην Καρδία Θεσσαλονίκης με κεντρική παρουσιάστρια την κα Βιβή Αναστασιάδου. Την παρουσίαση και οργάνωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΥΑΝΑ, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, και ο έφορος του τμήματος, κ. Βασίλης Αγγελίδης.

Πέρα από τα στελέχη και τους συνεργάτες της ΚΥΑΝΑ, παρόν ήταν το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, οι αθλήτριες, το τεχνικό team και οι ομάδες των τμημάτων υποδομής.

Κατά την εκδήλωση, βραβεύθηκαν και οι υπόλοιποι χορηγοί της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται ενεργά δίπλα της και συμβάλλουν στην προσπάθειά της να είναι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Tη βράβευση έκανε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Καρδιολόγος -Διδάκτωρ Ιατρικής, κ. Διαμαντής Γκολιδάκης και ο πρόεδρος των ΚΙΟΝΩΝ, κ. Μάριος Δράμαλης.

Στην κοπή της πίτας για την εταιρία ΚΥΑΝΑ, το φλουρί κέρδισε η κ. Μαρία Γιαννουχαηλίδου, υπεύθυνη τιμολόγησης της εταιρίας. Παράλληλα, βραβεύτηκαν από την εταιρία ΚΥΑΝΑ δύο στελέχη που ξεχώρισαν, η κ. Ελβίνα Κασπαριάν, από το τμήμα Marketing, για τη γρήγορη ενσωμάτωσή της στην εταιρία και την πολύτιμη βοήθεια της, από τον κ. Αλέξανδρο Κοιλανίτη, και η  κ. Έφη Τοπαλίδου, υπάλληλος λιανικής, για τα 10 χρόνια προσφοράς της, από τον κ. Σαουλίδη Θεόδωρο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε μια λαμπερή και δημιουργική χρονιά!