Επίσκεψη των Κινέζων πελατών στην ΚΥΑΝA

18157278_1380772435299116_1562419980121028326_n
Περίπατος Αγάπης!
27/04/2017
IMG_3482
Η ΚΥΑΝΑ στο πλευρό του Make-A-Wish
04/07/2017
20170526_164214

Αλματώδη ανάπτυξη παρουσιάζει η ΚΥΑΝΑ στις εξαγωγές της, καθώς οι πωλήσεις επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου συνεχίζουν να έχουν σημαντική αύξηση, αποτέλεσμα που προκύπτει από την πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων της και από τις νέες της συνεργασίες με χώρες της διεθνούς αγοράς.

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρία έχει αναπτύξει, μεταξύ άλλων, ένα σημαντικό άνοιγμα στην Κινέζικη αγορά, συνεργασία που αποτελεί μέρος της στρατηγικής της με αξιόπιστους εταίρους από το εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι Κινέζοι πελάτες επισκέφτηκαν την εταιρία με σκοπό να εκπαιδευτούν περαιτέρω για τα προϊόντα της, να ανταλλάξουν γνώσεις με τους τεχνικούς της ΚΥΑΝΑ και, παράλληλα, να επισκεφτούν τις ομορφιές της Ελλάδος.

Το τεχνικό σεμινάριο με τίτλο “Xperience Herboria techniques” πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο studio της εταιρίας, με τους Xperts να εφαρμόζουν τις νέες τάσεις στο χρώμα με την χρήση της Herboria MAX Ammonia Free Color Cream, εμπνευσμένες από την τεχνική του make up. Βάσει της νέας μόδας, η μονοχρωμία δίνει τη θέση της στα χρώματα, τα οποία αναμειγνύονται μεταξύ τους προσφέροντας δυναμισμό και μυστήριο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο δεν ήταν μία απλή εκπαίδευση για τους Κινέζους κομμωτές αλλά μία ενδιαφέρουσα εμπειρία, δεδομένου ότι αντάλλαξαν γνώσεις και τεχνικές με τους Έλληνες Xperts και είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν όλοι μαζί πάνω στην σκηνή, ανοίγοντας νέους τρόπους επικοινωνίας.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε και ο Μαχητής του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος αφέθηκε στα χέρια του  ΚΥΑΝΑ Technical Director Σταμάτη Μανώλη για το απόλυτο καλοκαιρινό look του!

Την επόμενη μέρα, η ομάδα των Κινέζων πελατών γνώρισε τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, και κατόπιν αναχώρησε για την Σαντορίνη, με την υπόσχεση να επαναλαμβάνει την επίσκεψη στην Ελλάδα κάθε χρόνο.

Η εκπαίδευση των κομμωτών συνεργατών της και η  ικανοποίηση των αναγκών τους είναι προ απαιτούμενα για την ΚΥΑΝΑ, για αυτό συνεχίζει την πορεία της βάσει αυτών των προτεραιοτήτων που έχει θέσει.