Χορηγία ΚΥΑΝΑ στην εκδήλωση του Make-A-Wish

dsc_0920
Χριστουγεννιάτικη Προσφορά Αγάπης
22/12/2016
20170123_103600
Η ΚΥΑΝΑ στην COSME Tokyo 2017
02/02/2017
kyana_sponsor

«20 χρόνια Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας» για το Make-A-Wish

«20 χρόνια Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας» για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στη Θεσσαλονίκη! Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιόρτασε 20 χρόνια δράσης του Οργανισμού στην Ελλάδα με περισσότερες από 1.600 μαγικές Ευχές!

Με συγκινητική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο «20 χρόνια Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας», στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Η είσοδος του ξενοδοχείου σε κλίμα μαγικό και παραμυθένιο καθώς οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Οργανισμού έκαναν τις ευχές του νέου έτους στο σιντριβάνι των Ευχών.

Έκθεση φωτογραφιών στην υποδοχή καλωσόριζε τους καλεσμένους, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν εορταστικές προβολές για την συμμετοχική προσπάθεια όλων των ανθρώπων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Οργανισμό καθώς και ευχετήριες προβολές από τα παραρτήματα του Make-A-Wish ανά τον κόσμο.

Την παράσταση έκλεψε ο μικρός Γιάννης ο οποίος θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους παρευρισκόμενους τον δικό του αγώνα για ζωή! Η ευχή του…να γίνει αστυνομικός και να κυνηγάει κλέφτες! Ακολούθησε αναπαράσταση της πραγματοποίησης της ευχής του μετατρέποντας τον χώρο σε σκηνή δράσης με αστυνομικούς να συνοδεύουν τον Γιάννη πάνω σε μηχανή. Ο λόγος μετά δόθηκε στην μητέρα παιδιού Ευχής, όπου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η επίδραση της εμπειρίας ευχής στην ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του παιδιού της.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, η οποία με την ξεχωριστή της ευαισθησία τόνισε την σημαντικότητα του προγράμματος Υιοθεσίας Ευχής. H Έλλη Κοκκίνου, αφιλοκερδώς, τίμησε με την παρουσία της και έδωσε στην εκδήλωση το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τραγουδώντας υπέροχες γιορτινές μελωδίες.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς, διατέθηκαν για την ενίσχυση του Έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών, χαρίζοντας στα ίδια και τις οικογένειές τους αξέχαστες εμπειρίες και δυνατές αναμνήσεις, με σκοπό να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν στη ζωή και να την ξανακερδίσουν!

Η ΚΥΑΝΑ για ακόμη μια χρονιά, με μεγάλη της χαρά, συνεισέφερε με τη χορηγία της στην εκδήλωση!