Συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ στην Cosmoprof Asia 2017

Balkan Festival_KYANA
Συμμετοχή ΚΥΑΝΑ στο 22ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης
08/11/2017
Ταξίδι-στη-Βουλγαρία
Travel with Us!
02/02/2018
20171116_095949

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΚΥΑΝΑ, Επαγγελματικά Προϊόντα Κομμωτηρίου, στην Cosmoprof Asia 2017, την έκθεση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών, που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από τις 15 ως τις 17 Νοεμβρίου 2017.

Η ΚΥΑΝΑ, έχοντας ήδη παρουσία σε αγορές της Ασίας (Κίνα, Ταϊβάν) συμμετείχε στο παγκόσμιο σταυροδρόμι των επιχειρήσεων, και εντυπωσίασε με τα προϊόντα και την εκθεσιακή της παρουσία. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την επαγγελματική βαφή διαρκείας χωρίς αμμωνία, HERBORIA MAX, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, «Θεωρούμε ότι οι επιτυχημένες συνεργασίες μας με το εξωτερικό οφείλονται πρωταρχικά στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας».

Η συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ καλύφθηκε από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας και θα προβληθεί σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσης της συμμετοχής στην Cosmoprof, οι υπεύθυνοι της εταιρίας φιλοξενήθηκαν από τον συνεργάτη της Κίνας και επισκέφτηκαν κομμωτήρια της ασιατικής χώρας τα οποία είναι πολύ ευχαριστημένα από την ποιότητα των προιόντων  ΚΥΑΝΑ .

Η ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί θερμά όσους εμπράκτως στήριξαν το εγχείρημά της αυτό και ανανεώνει το ραντεβού της για την Cosmoprof Bologna 2018!