Συμμετοχή ΚΥΑΝΑ στο 22ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης

IMG_3482
Η ΚΥΑΝΑ στο πλευρό του Make-A-Wish
04/07/2017
20171116_095949
Συμμετοχή της ΚΥΑΝΑ στην Cosmoprof Asia 2017
01/12/2017
Balkan Festival_KYANA

   Την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη η Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Θεσσαλονίκης & Περιχώρων διοργανώνει το 22ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη και η ΚΥΑΝΑ συμμετέχει για άλλη μία χρονιά μέσω περιπτέρου και παρουσιάζοντας δύο shows!

    Την Κυριακή στις 18:00 το team των Xperts της εταιρίας θα προσφέρει μία μοναδική νότα στο φεστιβάλ με το show «Rock Mood by KYANA!». Εκπαιδευμένοι επαγγελματίες του χώρου εργάζονται on stage με πάθος, έμπνευση και  δημιουργία. Οι  μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων  του χρωματολογίου  STUDIO EXPRESIONS και HERBORIA MAX Ammonia Free παίζουν τον  πρωταγωνιστικό ρόλο. New color techniques by KYANA και εφαρμογή των special colors  on stage σε  ένα show όπου ο ρυθμός της rock μουσικής θα συνοδεύσει την έμπνευση των Xperts.

    Ο αντιπρόσωπος της ΚΥΑΝΑ στην Τουρκία, Mr. Murat Bilen, θα βρίσκεται και φέτος στο φεστιβάλ με 15 διακεκριμένους Τούρκους κομμωτές της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι, το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00,  θα παρουσιάσουν το δικό τους show με χτενίσματα και κουρέματα εμπνευσμένα από την Ανατολή και δημιουργημένα με προϊόντα ΚΥΑΝΑ.

    Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερό μας για να περιηγηθούμε όλοι μαζί στον κόσμο της ομορφιάς μέσα από το μεγαλύτερο φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια!

Με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

 

ΚΥΑΝΑ HELLAS AE